Славяния – това е името на една бъдеща държава. Не съюз, какъвто е бил СССР, а една държава, разделена на щати, както е САЩ, съединените американски щати. Така Славяния ще включва в себе си всички народности, племена и народи с близък език. Този близък език и еднаквите примитивни думи са доказателство, че тези хора са роднини, че имат общи пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра- пра-пра-пра-пра-…  баби и дядовци. Това е достатъчно силен аргумент тези хора да са част от една държава. Да им се наложи един и същ официален език и да се управляват единно, от едно събрание и да имат един човек говорител и представител пред другите държави в света. Тези държави ще бъдат щати от Славяния (бъдещата нова държава) – Северна Македония, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Хърватска, Словения, Словакия, Полша, Чехия, Унгария, Украйна, Беларус, Молдова, Русия и други.

Всички спорни моменти ще се гласуват и мнозинството хора в тези територии ще решават как точно да се наложи един официален език, къде да бъде столицата на държавата Славяния и т.н.

Дарете пари тази реклама да продължи! Без да се плаща за реклама, тя ще спре… Нека се развие тази пропаганда и реклама и хората да създадат нова държава СЛАВЯНИЯ.

BG50 UBBS 8002 1017 5328 50
Бойко Николаев Костадинов
С посещение в Банка ОББ, може и през изипей също или през онлайн банкиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *