Интернет страница-Вестник ЖИВОТЪТ СЛЕД СМЪРТТА, а след това и печатно издание
Скръбта е едно от най-големите страдания, които преживяват хората в света ни. Ако някои от нас е изгубил много близък човек, то знае какво означава тази форма на страдание. Хора, които са изгубили дете или родител могат да останат с травми за цял живот или скръбта да стане причина за възникването в тях на психически разстройства. Скърбящите хора сякаш спират живота си и развитието си.

Смъртта е едно от най-големите злини, които има в света. Мнозина са готови да страдат десетки години, но не и да умрат. Смъртта те приемат като най-голям ужас. Преодоляването на скръбта ще е най-ефективно ако хората се ограмотят относно ученията за задгробния живот. Всеки от нас ще се успокои в определена степен ако получи достатъчно информация за Отвъдното. Добре ще бъде ако Организацията издава вестник или списание на тази тема. В този вестник ще се публикуват доказателства за животът след смъртта. Тези доказателства ще бъдат съвременни научни изследвания; ученията на всички религии; информацията на спиритисти, медиуми и спиритуалисти; информацията за преживявания на границата на смъртта популяризирана от д-р Раймънд Мудди; информация добита чрез регресивна хипноза (връщане в миналото) или прогресивна хипноза (осъзнаване на бъдещето) известна на българския пазар от книгите на д-р Майкъл Нютон, д-р Брус Голдбърг, д-р Брайън Уайс, Майкъл Каплан и др.; ще се публикуват и размишления на философи и известни личности по въпроса за промяната наречена смърт и животът след нея.

Вестникът също така ще си постави амбициозната задача да публикува описания на духовния свят.

Също така и определени идеи за това как трябва да живее човек в нашия свят, за да си осигури най-доброто бъдеще след смъртта на физическото му тяло. Може да се включва и практическа част с уроци за това как всеки може сам да достигне до вяра или опознаване на Отвъдното. Ще се препоръчват книги и техники от парапсихологията, мистиката и религията. Също и хипнотизатори, учители по медитация, йога, християнски светци и хора, имащи често общение с Невидимото (ако се намерят такива, които да са съгласни). Този вестник не само ще е облекчи скръбта на хиляди българи, но поради задълбочения си характер ще е полезен и за не скърбящи хора.

Знанието за Духовния Свят неминуемо кара повечето хора да изграждат нови модели на мислене и поведение. Хората, имащи много информация за Невидимото, неминуемо стават по-благородни, състрадателни и добротворни, а това е истинската цел на Организацията.

Наблюдавайки навлизането на психологията в дебрите на парапсихологията; все по-голямата популяризация на алтернативните методи на лечение, които са признати за ефективни от традиционната наука; всеобщата вяра в магии, медиуми, извънземни и т.н.; засилващият се интерес и експериментация на научните среди относно парапсихичните способности и използването им от държавните спец-служби и разузнавателни отдели води до едно важно и прекрасно предсказание: скоро, може би дори утре, науката ще признае съществуването на безсмъртен дух и отвъдни светове. Тогава вестници (и списания) като този ще се продават като топъл хляб и ще могат да изградят до голяма степен мисленето на хората. Това означава сериозни печалби и власт, но разбира се, всички проекти на Организацията трябва да са максимално безкористни и за добро. Възможно е едно успешно списание да се превежда от български на други езици и да се продава в чужбина от тамошни членове на Организацията.

Започнал съм този проект с един сайт http://duhovno-razvitie.com/