Задължителни посещения при психолог
Това ще бъде превенция и защита срещу домашно насилие, алкохолизъм, наркомания, стрес, паник атаки, депресии и т.н. По-добре предварително, отколкото когато вече е късно и няма как да се помогне на един болен бързо, а трябва да минат месеци или години, за да влезе пациента в норма. 
Хората трябва да имят ментор, съветник, човек, който да им препоръчва книги за самопомощ и да им дава критична оценка за поведението им, основни насоки за борба със стреса. В момента през 2020-2021 година ясно се вижда, че всички хора лесно полудяват. Една ковид пандемия бързо се превърна в масова психоза и то сред богатите, а не само сред бедните. Колко повече бедните се нуждаят от психологическа подкрепа, след като богатите и властелините на света са откачалки и психопати?
Посещенията при психолог и лекар трябва да са задължителни. Тези лица, чиито обучение преди това трябва да се доведе до много по-високо ниво, трябва да сигнализират на органите на реда ако пациентите им са опасни за обществото. Също така трябва да им помагат да се справят с проблемите в живота си. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *