В момента полицията, прокуратурата и съда могат да вкарат в ареста българския президент, депутатите и забранят всички политически партии, които сега са на власт. И нагло тези престъпници пипат конституцията. А причина за това да е насилието върху всички нас по време на пандемията и насилствените опити на тези хора да ни инжектират експериментална и потенциално вреда или дори смъртоносна ваксина.

Хитро правителството си осигури удобна прокуратура, а сега посяга на съдебната система, за да не влязат в затвора.

Не трябва да им позволяваме това, всички тези хора трябва да спят в ареста до присъдата си, която да се забави 5 години. Политическите им партии трябва да се забранят и да влязат в историята, защото са участвали в това крупно престъпление – тоталитарни и фашистки, лъжливи мерки по време на съмнителна пандемия.

Изводът е, че трябва да се повторят изборите за президент и парламент , защото последните не са легитимни, гласували сме за организирани престъпни групи.

Народът сега има пълното право на военен преврат, гражданско неподчинение, арест на тези хора и нови честни избори.

Народът е длъжен и да се произнесе на референдум за НАТО или за Русия и Китай сме, тъй като от това може би зависи бъдещето на този народ, а и дори неговото оцеляване, защото избухне ли трета световна война всички потенциално можем да умрем.

В такава ситуация никой няма правото да решава дали да сме за НАТО или за Русия, ако сме наистина демокрация, а не мафиотска тоталитарна капиталистическа джунгла, народът трябва да гласува каква да е геополитическата ни насока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *